Här ser du de lösenordskonton som du har kopplat ihop med ditt e-legitimationskonto.

Genom att välja ett av dessa konton i listan och klicka på "Ta bort" så avslutas kontot. Du kan bara ta bort lösenordskonto om du har fler än ett (1) lösenordskonto kopplat till ditt e-legitimationskonto.

Fält markerade med * är obligatoriska